Haustferieveka på Vang folkebibliotek

Vang folkebibliotek og Vang Frivilligsentral ynskjer alle barn velkomen til ein spennande haustferieveke med film og musikkteater

 

 

Den gamle konen og krokodillen  Filmene vi viser i haustferien

Måndag 30. september kl. 13 viser vi filmen Min nabo Totoro.
Tysdag 1. oktober kl. 13 viser vi filmen Dyrene i Hakkebakkeskogen.
Onsdag 2. oktober kl. 13 viser vi filmen Flåklypa Grand Prix.
Fredag 4. oktober kl. 14 kjem Hege Rimestad og Raymond Sereba med musikkteateret Den gamle konen og krokodillen.
Laurdag 5. oktober kl. 13 viser vi filmen Pippi Langstrømpe på rømmen.

OM DEN GAMLE KONEN OG KROKODILLEN MED HEGE RIMESTAD OG RAYMOND SEREBA
«Den gamle konen Mwayomonabi er bestevenn med en krokodille. Hvordan er det mulig? Og hva skjer når hun inviterer krokodillen på besøk til landsbyen sin?»

Det får vi vite når Raymond og Hege fortell historia med ord, musikk, rytmelek og bevegelsar - Ein forrykande fest kor heile publikum får riste på armar og bein. Men aller fyst blir vi med tilbake i Raymonds barndom i Elfenbenskysten, kor han vaks opp til lyden av mammas symaskin.

OM ARTISTENE

RAYMOND SEREBA: fortelling, song, fløyte, dans, trommer.
«Raymond er fra Elfenbenskysten, men har bodd i Norge siden 1983. Han er danser, musiker, skuespiller og forteller. Med bl.a gruppene Afrisha og Zikalo har han opptrådt for barn og voksne verden rundt, og har stor erfaring som pedagog i musikk og dans.»

HEGE RIMESTAD: elektrisk fele.
«Hege har vært en av landets mest profilerte felespillere siden hun var med i Amtmandens Døtre og Veslefrikk på 70-tallet. Hun har spilt med bl.a Mari Boine, utgitt egne CD-er, og laget mye musikk for teater og danseforestillinger. Sammen med Geirr Lystrup mottok hun Spellemann-pris for barneplata "Fly som en stein". Mange kjenner henne også fra "Jul i Blåfjell".»

«Rayond og Hege har, sammen og hver for seg, spilt en rekke forestillinger og konserter for bl.a Rikskonsertene, på bibliotek og festivaler. Den gamle damen og krokodillen har de reist med for "Skolesekken" og på festivaler.»

Den gamle konen og krokodillen passar best for barn frå 4- 5 år. Men alle store og små er velkomen alle dagar! Filmane vi viser er egna for barn i alle alder.