Koronavirus

Her vil kommunen oppdatere informasjon om lokalberedskapen mot koronaviruset. 

01.09.22 - Oppmoding om ny oppfriskningsdose med koronavaksine. Les meir her

Det er ikkje meldt om nye smittetilfelle i dag, men kommunen ventar framleis på litt over 100 svar på PCR-testar. Det vil bli sendt ut ny oppdatering om smittesituasjonen på kommunen sine nettsider og facebook dersom kommunen får melding om nye smittetilfelle.  

Det er til no registrert eit nytt smittetilfelle i Vang i dag, det er totalt 10 smitta dei to siste dagane. Me ventar på fleire prøvesvar.

Det er veldig viktig at alle som kjenner symptom testar seg. Me ser at fullvaksinerte og barn tåler smitte relativt godt, men me er bekymra for at smitte kan spreie seg til helseinstitusjonar og andre sårbare som ikkje tåler smitte like godt. Det skal vere låg terskel for å teste seg med PCR test ved symptom, slik test bestiller du på legekontor/koronatelefon

 Det er 9 personar som har testa positivt med hurtigtest for Covid-19 onsdag 3. november. Det er både vaksne og barn som er smitta.

Det er påvist koronasmitte i Vang. Kommunen oppfordrar alle til å halde avstand, bruke munnbind, unngå unødig sosial kontakt, god handhygiene og at alle med luftvegsymptom held seg heime. 

 

Kontaktinfo

Vang legekontor
Telefon 61 36 95 00
Legevakt
Telefon 116117
Helsenorges informasjontelefon for koronaviruset
Telefon 81 55 50 15