De kan treffe Kommune-Kari på nettsida vår. Ho kan hjelpe dykk med å finne fram til informasjon på nettsida, og svare på enkle spørsmål.

Telenor skal bygge ut høghastigheitsbreiband i Valdres. Dei neste vekene vil ein representant frå Telenor besøke husstandar i utbyggingsområdet. Dei tek smittevern på alvor, og vil halde avstand, samt desinfisere hender og utstyr mellom kvart besøk.

No er det opna opp for å søke på Drømmestipendet! Er du mellom 18 og 25 år, så kan du søke. Du kan søke på fleire felt, sjå link under med informasjon.

Valdres Kommunale Renovasjon IKS (VKR) reviderer forskriften for husholdningsavfall og slam for kommunene i Valdres.

Regjeringa grip inn med tvungen lønnsnemnd og streiken er avslutta.

Kommunestyret vedtok fylgjande i møte den 15.10.2020 sak 067/20 - reguleringsplan E16 Øylo - Hålimoen (plan-ID: 2018003):

Onsdag 4. november kl. 19 inviterer Vang folkebibliotek til litterær samtale mellom forfattar Kjersti Annesdatter Skomsvold og litteraturkjennar Kirsti Baggethun

Dette er spørsmålet ein gjerne stiller seg om ein er engasjert i utvikling av bygda vår. Kven er vangsgjeldingen, og kven vil vi vere?? Kva skal vi leve av i framtida? Kva skal kulturlivet vårt bestå av?

Tør du? Vang kulturskule starter opp eit monologkurs i teater på Åsvang  på fredagar framover til jul.

Prøver som er tatt av vatnet, viser at det er trygt å drikke.